Autolines partnerprogram
Bli vår partner og bli belønnet for hver klient du henter inn
Bli partner
Hvordan fungerer det?
Registrering i programmet
Registrer deg for partnerprogrammet og motta en unik partnerlenke eller -ID.
Hent inn kunder
Alle brukere som fulgte lenken din eller registrerte seg ved bruk av din unike partner-ID blir for alltid dine henvisninger.
Markedsfør din partnerlenke
Del din partnerlenke eller -ID med publikum på nettsiden din, partnere og kunder. Du kan bruke alle praktiske metoder for å tiltrekke deg brukere: et banner på nettsiden, nyhetsbrev på e-post, lenker i sosiale medier.
Bli belønnet
Du tjener på alle fakturaer som betales av klienten som er vervet (henvisning), og klienten vil få en ekstra rabatt på alle tjenester.
Spørsmål og svar
Hva er Autolines partnerprogram?
Autolines partnerprogram er en moderne måte å organisere din passive inntekt på. Registrer deg i partnerprogrammet, verv brukere til Autoline og tjen på betalinger som gjøres av hver av klientene du har vervet.
Hva er en partner(henvisnings)lenke?
En partner(henvisnings)lenke er en spesiell lenke som inneholder en unik partner-ID. Partnerlenker brukes til å tiltrekke seg nye brukere og tildele belønninger til medlemmene som vervet dem. Slike lenker hjelper oss med å forstå at den nye klienten kom fra deg. Klienten trenger bare å følge partnerlenken og og registrere seg slik at vi merker ham/henne som din henvisning. Du kan få partnerlenken på partnerens personlige konto etter registreringen.
Hva er en unik partnerkode?
Partner-ID er en spesiell kode som er en unik identifikator for partneren. Partner-ID-er hjelper oss med å forstå at en ny klient kom spesifikt fra deg. ID-en er praktisk fordi at den kan sendes som tekst eller kommuniseres muntlig til en potensiell klient. Klienten kan også bruke ID-en i det aktuelle feltet ved registrering eller kommunisere den til lederen via telefon. Du kan få din partner-ID på ditt partnerkontodashbord etter registrering.
Er dette lønnsomt for klienten (henvisning)?
Hver klient som registrerer seg med din partnerlenke eller din partner-ID, vil få en tilleggsrabatt på 10 % for alle tjenestene til selskapet.
Hvor kan jeg poste en henvisningslenke?
Du kan poste henvisningslenken på nettsider, i blogger, i fora, på sosiale medier og på andre plattformer med mindre dette forbys av reglene for partnerprogrammet.
Hvor stor prosent får jeg for hver klient jeg henter inn?
Partnere får 10 % som provisjon på betalinger fra vervede klienter. Du kan også diskutere individuelle betingelser med vår sjef hvis du er interessert i et tettere samarbeid.
Hvordan tar jeg ut kapital?
Provisjon fra klienters betalinger kreditteres din Autoline-balanse omgående. Du kan ta dem ut via PayPal eller bankoverføring (hvor du vil måtte sende en faktura). Uttak av provisjon gjøres på forespørsel. Minimumsbeløp for uttak er 20 euro til PayPal eller 50 euro til en bankkonto.
Hvordan lenkes en klient til partneren?
En klient lenkes til partneren:
- når han/hun klikker på henvisningslenken din;
- hvis han/hun går inn på din partner-ID når han/hun registrerer bedriften sin på Autoline;
- hvis han/hun nevner din partner-ID for Autoline-lederen ved aktivering av tjenesten (i en samtale eller i korrespondanse);
Brukere som allerede er Autoline-kunder, kan ikke lenkes til en partner.
Når de aktiverer tjenesten ved hjelp av din partner-ID eller en henvisningslenke, mottar klientene en tilleggsrabatt på 10 % på alle tjenester for bedriften.
Hvor kan jeg se statistikk for interesserte klienter?
Din partnerkonto inkluderer "Statistikk"-fanen, hvor du kan spore alle unike klikk på lenken din, antall klienter du har hentet inn og betalinger for hver klient.
Må du ha en egen nettside for å bli partner?
Hvem som helst kan delta i partnerprogrammet, det er ikke nødvendig å ha en egen nettside.
Flere spørsmål? Skriv til oss
Er du klar for å tjene penger med oss?
Bli partner