» Bannerreklame

Bannerreklame

Plassere bannerannonser på Autoline er en fin måte å øke salget av varer og tjenester, å øke bevisstheten av selskap , og tiltrekke besøkende til nettstedet ditt .
For å plassere et banner du trenger å plukke de riktige stedene , og alt annet vil vi forberede , design og utvikling av banneret er inkludert i prisen !
Hver dag mer enn 120 000 kunder besøke Autoline Dere kan bli dine kunder!


Hva er et banner ?
Banner et grafisk element som kan inneholde din logo eller foto av din maskiner og henvise til hjemmesiden av din bedrift eller din annonser på Autoline .
Eksempler på våre bannere

Legge banner i kategorier

Plasser bannerannonsering på deler av nettside er anbefalt til selgere som er spesialisert i bestemt type av maskier eller tjenester . For eksempel , hvis selskapet er engasjert i salg av lastebiler , da de mest egnede avsnittet vil bli: " biler til salgs " fordi denne delen er sett for folk som ønsker å kjøpe en lastebil , og de vil helt sikkert se banneret ditt.

Plassere en banner på hovedsiden

Banner på forsiden dekker et bredt spekter av besøkende, og er beregnet for mer generaliserte reklametjenester . For eksempel , hvis din bedrift tilbyr leasing tjenester - din banner vil være interessant for 90 % av folk som besøker hjemmesiden . Også plassere et banner på hovedsiden er perfekt hvis din bedrift er ny i markedet , og du har et mål å øke bevisstheten begge av din merke og din tjenester.
Linemedia
Kontakter:
tel: +371 24 870 114
: Mon. - Fri. 9.00 - 18.00
Send melding
captcha
din melding er sendt. Takk.
Våre operatører vil kontakte deg snart
Når du trykker her, samtykker du til vårt personvern og vår brukeravtale.