Autoline » Semix Concrete Batching Plants

Semix Concrete Batching Plants

Om oss
Kart
Kontakter Semix Concrete Batching Plants
På salg: 1000 annonser
Selger på Autoline i: 1 år
Telefonnumrene har blitt kontrollert
Cantürk Danış
Cantürk Danış
Språk: Fransk, Tyrkisk, Arabisk, Tysk, Engelsk
+90 532 159 ... Vis +90 532 159 01 43
+90 538 763 ... Vis +90 538 763 21 08
Send melding
Didar Danış
Didar Danış
Språk: Fransk, Spansk, Tyrkisk, Engelsk
+90 535 644 ... Vis +90 535 644 34 31
Send melding
Tyrkia, ANKARA, Başkent Organize Sanayi 27. Cadde No: 3 Malıköy Temelli
Forhandlerens lokale tid: 07:08 (+03)
Forhandlerens lokale tid: 23:08 (EST)
Morocco,
Forhandlerens lokale tid: 05:08 (+01)
Litauen,
Forhandlerens lokale tid: 06:08 (EET)
Ukraina,
Forhandlerens lokale tid: 06:08 (EET)
Frankrike,
Forhandlerens lokale tid: 05:08 (CET)
Kenya,
Forhandlerens lokale tid: 07:08 (EAT)
Ungarn,
Forhandlerens lokale tid: 05:08 (CET)
Storbritannia,
Forhandlerens lokale tid: 04:08 (GMT)
Sør-Afrika,
Forhandlerens lokale tid: 06:08 (SAST)
Georgia,
Forhandlerens lokale tid: 08:08 (+04)
Serbia,
Forhandlerens lokale tid: 05:08 (CET)
Send melding
Kontroller telefonnummeret: det skal ha internasjonalt format og inneholde landskoden.
captcha
Tyrkia, ANKARA, Başkent Organize Sanayi 27. Cadde No: 3 Malıköy Temelli
Annonser Semix Concrete Batching Plants
Filter

Søkeresultater: 1000 annonser

Slag: Dato oppført
Dato oppført Billigste øverst Dyreste øverst Produksjonsår - nye øverst Produksjonsår - gammel øverst
Pris År Avstand i miles Effekt
Dato oppført Billigste øverst Dyreste øverst Produksjonsår - nye øverst Produksjonsår - gammel øverst
ny SEMIX Stacionární 130 SEMIX STACIONÁRNÍ BETONÁRNY 130 m³/ h betongfabrikk
7
VIDEO
Send en prisforespørsel
pris på forespørsel
Betongfabrikk
År 2021 Avstand i miles Effekt
Ungarn
ny SEMIX Kompakt 100 SEMIX KOMPAKTNÍ BETONÁRNY 100 m³/ h betongfabrikk
7
Send en prisforespørsel
pris på forespørsel
Betongfabrikk
År 2021 Avstand i miles Effekt
Frankrike
ny SEMIX MALAXEUR À BÉTON MONTÉ SUR CAMION SM9 betongblander lastebil
10
Send en prisforespørsel
pris på forespørsel
Betongblander lastebil
Volum 7 m³
År 2020 Avstand i miles Effekt
Morocco
ny SEMIX KOMPAKTNÍ BETONÁRNY 60 m³/ h betongfabrikk
5
Send en prisforespørsel
pris på forespørsel
Betongfabrikk
År 2021 Avstand i miles Effekt
Frankrike
ny SEMIX Mobile 60V Centrales À Béton betongfabrikk
4
Send en prisforespørsel
pris på forespørsel
Betongfabrikk
År 02/2020 Avstand i miles Effekt
Frankrike
ny SEMIX Mobile 60S4 Concrete Mixing Plant betongfabrikk
7
VIDEO
Send en prisforespørsel
pris på forespørsel
Betongfabrikk
Volum 60 m³
År 2021 Avstand i miles Effekt
USA
ny SEMIX   240 m³/ h betongfabrikk
2
VIDEO
Send en prisforespørsel
pris på forespørsel
Betongfabrikk
År 2021 Avstand i miles Effekt
Tyrkia, ANKARA
ny SEMIX Stationary 130 STATIONARY CONCRETE BATCHING PLANTS 130m³/h betongfabrikk
7
VIDEO
Send en prisforespørsel
pris på forespørsel
Betongfabrikk
År 2021 Avstand i miles Effekt
Storbritannia
ny SEMIX Mobil 160S4 MOBILNÍ BETONÁRNY 160 m³/ h betongfabrikk
7
VIDEO
Send en prisforespørsel
pris på forespørsel
Betongfabrikk
År 2021 Avstand i miles Effekt
Ungarn
ny SEMIX Mobile 60V LES CENTRALES À BÉTON MOBILES 60m³/h betongfabrikk
13
VIDEO
Send en prisforespørsel
pris på forespørsel
Betongfabrikk
År 2021 Avstand i miles Effekt
Frankrike
ny SEMIX Stationnaire 160 LES CENTRALES À BÉTON FIXES 160m³/h betongfabrikk
7
VIDEO
Send en prisforespørsel
pris på forespørsel
Betongfabrikk
År 2021 Avstand i miles Effekt
Frankrike
ny SEMIX  Compact 60 LES CENTRALES À BÉTON COMPACTES 60m³/h betongfabrikk
5
Send en prisforespørsel
pris på forespørsel
Betongfabrikk
År 2021 Avstand i miles Effekt
Frankrike
ny SEMIX Stationnaire 100 LES CENTRALES À BÉTON FIXES 100m³/h betongfabrikk
7
VIDEO
Send en prisforespørsel
pris på forespørsel
Betongfabrikk
År 2021 Avstand i miles Effekt
Frankrike
ny SEMIX Stationnaire 200 LES CENTRALES À BÉTON FIXES 200m³/h betongfabrikk
8
VIDEO
Send en prisforespørsel
pris på forespørsel
Betongfabrikk
År 2021 Avstand i miles Effekt
Frankrike
ny SEMIX Mobile 100 S4 LES CENTRALES À BÉTON MOBILES 100m³/h betongfabrikk
8
VIDEO
Send en prisforespørsel
pris på forespørsel
Betongfabrikk
År 2021 Avstand i miles Effekt
Frankrike
1 2 3 67 Neste »